Program- och tackkort

Programkort

Vi hjälper till med programkort till begravningsakten där alla moment är nämnda. Det finns färdiga motiv till programbladen, men det finns även möjlighet att få ett personligt färgfoto. Programbladen sparas ofta som ett minne av både anhöriga och övriga begravningsgäster.

Tackkort

Att skicka tackkort är ett personligt sätt att tacka för stöd och deltagande efter dödsfallet och vid begravningen. Vi har ett urval av tackkort med olika motiv och textförslag. Vi kan även utforma dem fritt efter era egna önskemål. Vi på begravningsbyrån hjälper dig med att ta fram och göra tackkort.

Personlig utformning:

Vår dekoratör, kreatör och konstnär, Karin Brodersen, kan med sin kreativa och konstnärliga sida erbjuda olika alternativ för att göra begravningen vackrare och mer personlig.

Personlig symbol - En personlig symbol tas fram som kan användas till t.ex. programkort, tackkort och som symbol i annons.

Porträtt - Ett blyertsporträtt skapas och kan användas till t.ex. programkort, tackkort och som symbol i annons. Här kan man lägga till personliga inslag som favoritblomma, intressen mm.

Dekormålad kista - Personligt motiv kan målas på kistan. Här dekormålas kistan med vattenbaserad färg i fin lyster. Ett namn med datum och årtal kan pryda kortsidan av kistan och varför inte favoritdikten fint textad på kistlocket eller en vacker bild som visar den personliga anknytningen till den avlidne.

För mer information>> PDF – Programkort och Tackkort (öppnas i nytt fönster)